Praktische informatie  


Aanwijzingen routebeschrijving

 

Als je met de navigatie de wijk in rijdt kom je op de Torenvalk. De straat loopt in een vierkant. Dus als je rijdt op de Noordergaard dan neem het tweede bruggetje links en dan neem je de bocht naar links en meteen weer rechts. Je kunt de auto parkeren rechts op de parkeerplaats.


 

Kom je met het openbaar vervoer dan stap je uit bij bushalte Noordergaard, je loopt dan de Noordergaard in.

Je loopt over het eerste bruggetje links en vervolgens loop je langs het water naar het volgende bruggetje toe. Je loopt tot je niet meer verder kunt en dan ga je naar links, je loopt de Torenvalk op het huis aan de rechterkant na de parkeerplaatsen daar is het. 

 


  

Telefonisch contact

Je kunt me telefonisch bereiken op de dagen dat ik werk. Op die dagen neem ik de telefoon op als ik niet in een afspraak zit. Laat je een berichtje achter als ik niet op neem, dan bel ik je terug. Als je een langer gesprek wil voeren kunnen we een telefonische of live afspraak inplannen wanneer het ons beiden schikt.

  


Hoe zit het met privacy

Je kunt er op vertrouwen dat je verhaal met vertrouwen kunt vertellen, ik zal je vertrouwen niet schaden. Ik ben verplicht vanuit het beroep supervisor me te houden aan de privacy wet. Zo zal ik ook je verhaal en verslagen behandelen. Als jouw traject is afgelopen dan verwijder ik alle mail uit mijn mailbox en de verslagen die ik uitprint worden door de shredder vernietigd.